Alti Giri MONO.
MONO är den första skylthållaren i Europa som utvecklats från grunden för att
komplettera din bil.

FRÅN IDÈ TILL VERKLIGHET

Idén om att designa en skylthållare från grunden kom till när grundaren till Alti Giri fick en parkeringsskada på sin SAAB – han stod och höll den trasiga skylthållaren i handen och tänkte att det här skulle kunna se mycket bättre ut.
Under några månader mognade idén och visionen om hur den nya skylthållaren skulle se ut blev tydligare. Efter ett besök hos en grupp produktutvecklare föll allting på plats och arbetet med att ta fram prototyper, verktyg och formsprutnings-formar började. Efter flertalet tester och korrigeringar kände man sig till slut redo att godkänna skylthållaren för produktion. Den nya skylthållaren namngavs MONO då dess enda valbarhet är just färgen.
Alti Giri är en start-up grundad av två motornördar och designfanatiker. De går igång på ljudet från V-motorer, trärattar i gamla Alfa Romeos, rallybilar, klassiker och restomods – allt som får vuxna att känna sig som barn igen. Ungefär som den gången de utlöste larmet på Ferraris museum i Maranello när de ville ta på en 250 GTO.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa nya produkter

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter surfa på sidan godkänner du användningen av cookies.